Sosyal Alanlar

DİNLENME LOKALİ   Güvenli bir nakliye işleminin ancak huzur ortamında gerçekleşebileceğinin bilincinde olan kooperatifimiz, tüm Türkiye yollarında izleri olan sevgili şöförlerimizi ferah dinlenme lokalinde ağırlıyor. 400 m2 kapalı alan içersinde klimalar ile iklimlendirilmiş bir ortamda televizyon, müzik, gazete, video ve oyun salonlarında görev sıralarını beklerken çaylarını yudumluyabiliyorlar. Kooperatifimiz içinde iletişim, düzen-dirlik, birlik ve beraberlik duygularımızı perçinleştirdiğimiz, yegane bir ortam olarak karşışımıza çıkıyor lokalimiz. Görevine hazır bir şekilde bekleyen nakliye ekibimiz, lokalimize ait kuaför, market, çay ocağı ve yemekhanemizde ihtiyaçlarını giderebiliyor.

 

EĞİTİM ve SEMİNER SALONU   Müşterilerimizin malları ve gözleri yolda kalmasın istiyoruz. Uzun yıllar nakilyecilik yapan üyelerimiz, Türkiye yollarında ustalığını ispatlamış, yeniliklere açık, eğitim ve öğretime inanan, kendisini sürekli geliştirme arzusunda bulunan fertlerden oluşmuştur. Günün şartlarına çabuk uyum sağlayan kooperatifimiz ortakları, % 100 müşteri memnuniyetini kanıksamış, emanet aldığı malı zamanında ve güven-emniyet içerisinde yerine teslim etme misyonuyla şartlanmıştır.

Çağımızın değişen öncelikleri hakkında bilgi sahibi olmak ve onun hızına erişebilmek iyi bir eğitim sürecinden geçer. Bu nedenle kooperatifimiz, eğitim ve öğretime büyük önem verir. Konusunda uzman eğitmenlerin düzenlediği, Karayolları, Trafik Kuralları, Nakliye Emniyet Kuralları gibi mesleğimizin en önemli konularında seminerler verilmektedir.

Tüm üyelerimizin bu seminerlere katılması zorunluluğu sağlanır. Bu seminerler sonucunda üyelerimizden yeterlilik aranır. Belirli periyotlarda tekrarlanan bu seminerler sonucunda, güncel şartlar hakkında bilgili, yaptığı işin öneminin bilincinde şöförler olarak ülkenin her noktasına dağılmaktadırlar.

Mesleğimizin en önemli kuralları, hareket öncesi tüm önlemleri almak ve nakliye işlemi sırasında tüm kurallara uyarak her zaman dikkatli davranmaktadır.

Yine de olası hataların giderilmesi amacıyla, kooperatifimiz uyarı sistemi oluşturmuş, hareket anında hatalı araç kullanan üyelerimizin kooperatif merkezimize bildirilmeleri sağlanmıştır. 0 232 616 34 34 ve ya 0532 293 19 46 telefonlar aracılığıyla hatalı durumları merkezimize bildirebilirsiniz. 

Ayrıca araçlarımızın arkasında da yazılı bulunan info@aliagakamyonkoop.com e-mail adresimizden de bizlerle haberleşebilirsiniz..Gösterdiğiniz ilgiye şimdiden teşekkür ederiz.

Amacımız, yapabileceğimizin en iyisini gerçekleştirmektir.

YEMEKHANE, KUAFÖR ve MARKET   Nakliye sıralarını bekleyen ortak üyelerimiz, yemekhanemizin hijyenik şartlarında hazırlanmış ustamızın marifetli ellerinde hazırlanmış yemeklerinden tadabiliyorlar.

Yaklaşık 200 m2 kapalı alanda aynı anda 150 üyemize hizmet verebiliyor. Hizmet öncesi ferahlamak amacıyla kuaförümüzden faydalanıp, her türlü ihtiyaçlarını marketimizden de giderebiliyorlar.