Projelerimiz

Projelerimiz

Aliağa Organize Sanayi Bölgesine 2 km mesafede ve İzmir - Çanakkale yolu kenarındaki 8000 m2 kooperatif arazimizin ön düzenlemeleri yapıldı. Kısa bir zaman içinde, ALOSBİ Şubemizi hayata geçireceğiz.

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi, dünya ekonomisinde söz sahibi, sanayi devi kuruluşları bünyesinde barındırarak; oluşturulacak istihdam, dış ticaret ve üretim kapasitesi ile ülke ekonomisinde büyük pay sahibi olan bir üretim merkezi oluşturmayı vizyonu olarak belirlemiştir.
Sanayi Bölgesi' nin bu vizyonuna paralel düşünceyle, 350 kooperatif üyemiz ve kooperatifimizin yüksek imkan ve kabiliyetleri ile kaliteli hizmetler sunmayı kendimize misyon belirledik. Bu konuda ALOSBİ bünyesindeki firmalara nakliye ihtiyaçlarını karşılamak üzere her türlü desteği vermeye hazırız.
Aliağa ve çevresinde hızla gelişen sanayi ile birlikte Aliağa Kamyoncular Kooperatifi de gelişecektir. Bölgedeki değişimlere ayak uydurarak, zamanı geldiğinde gerekli atılımları yapacak ve projeler üreteceğiz. Yönetim kurulumuzla birlikte, değişimlerin arkasında kalmayacak, değiştiren ve katma değer yaratacak her türlü projenin içinde yer alacağız.

Sign up for our newsletter